MOV19375

FC Porto HandbollsCamp 2022

Göteborg, ÖHK-Hallen
3 - 7 Aug
  • Information
  • Schema
  • Instruktörer
  • Bilder

Information

Nu introducerar vi ett unikt nytt HandbollsCamp tillsammans med vår partner FC Porto, som är en handbollsklubb på allra högsta elitnivå med mängder av landslagsspelare ifrån olika länder. Man deltar regelbundet även i Handbollens Champions League. 

Vi har lyckats fått hit hela deras ledarstab till ÖHK-hallen med legendaren och den fd landslagsspelaren Magnus Andersson i spetsen. Så nu finns chansen för både tjejer och killar födda 2005-2007, att under 5 dagar i augusti, få träna under FC Portos hela tränarstab och få tips på hur du tar din handbollskarriär vidare. Förutom dessa instruktörer ifrån FC Porto kommer även svenska elittränare att dyka upp som gästinstruktörer under veckan.

Du bor i 3-bäddsrum på natursköna Quality Hotel Waterfront nära ÖHK-hallen och får fri tillgång till att resa med Västtrafik under hela HandbollsCampen. Alla måltider intages antingen nära ÖHK-hallen eller på hotellet.

På kvällarna så får du chansen att umgås med andra lovande ambitiösa handbollskillar och tjejer ifrån hela landet under våra arrangerande kvällsaktiviteter som naturligtvis också ingår i HandbollsCampen.

Våra ledare finns med under hela HandbollsCampen och bor naturligtvis också över på hotellet, för att kunna svara på frågor och hjälpa till dygnet runt.

Passa på att anmäla dig direkt då antalet platser är begränsat!

Boende:

Quality Hotel Waterfront, 3 bäddsrum

Måltider:

4x frukost

4x lunch

4x mellanmål

4x middag

Premie:

När du anmäler dig ingår det en original FC Porto matchtröja.

Transporter:

Transporter mellan de olika platserna vi befinner oss på ingår. Detta sker med lokaltrafiken( Buss & spårvagn).

Trygghet och hjälpreda:

Ledsagare från Önnereds HK kommer att ansvara för gruppen före/efter passen, följa med på kvällsaktiviteterna, samt bo med gruppen under hela Campets vistelse.

4300 kr / person